Getoond 1 tot 5 van 8. Er zijn meer pagina's.
titel_aero1.jpg

AHC Benelux BV gecertificeerd volgens EN / AS 9100ff

Oppervlaktebehandeling voor Lucht- en Ruimtevaart
Kwaliteitsmanagementsystemen volgens EN / AS 9100ff worden in de luchtvaartindustrie steeds belangrijker. Alle volgens EN AS 9100ff gecertificeerd bedrijven zijn in de OASIS database (Online Aerospace Supplier Information System) genoemd. Deze lijst wordt nu steeds meer gezien als een voorwaarde om te worden toegelaten als leverancier van de luchtvaartindustrie
a-true-alternative-conventional-hard-4914124628.png

Een echt alternatief tot conventionele hardchroomlagen

Hoge snelheid - nauwe toleranties
AHC heeft een selectief hardchroomproces, SELGA-COAT® CHROME ontwikkeld. Gezien de toekomstige beperkingen op het gebruik van zeswaardig chroom vanaf 2017 op basis van de chemische regelgeving EU, REACH, presenteert AHC met SELGA-COAT® CHROME een ideaal alternatief.
collage_techno-300x450.jpg

Technologie

Onze drijfveer
Het aanbod aan oppervlaktebehandelingen voor het verbeteren van de eigenschappen van producten neemt dusdanig toe dat constructeurs en ontwerpers soms door de bomen het bos niet meer zien. De hamvraag – welke behandeling biedt in een gegeven geval tegen de laagste kosten de beste combinatie van gewenste eigenschappen (corrosievastheid,. slijtvastheid, glans, kleur etc.) – is niet altijd eenvoudig op te lossen. AHC Benelux BV ziet het als missie om ondernemingen bij dit selectieprobleem te ondersteunen.
non-stick-optima-forma-191214104135.png

Non-Stick in optima forma

Deze film geeft een indruk van de non-stick eigenschappen van onze synergetische lagen
OG.JPG

Behandelingen voor Olie & Gas

Innovatieve en functionele oppervlaktebehandelingen voor de Olie & Gas Industrie
De huidige olie & gas industrie stelt hoge eisen aan onderdelen met betrekking tot slijtage, corrosie en extreme temperaturen. Ook in afgelegen offshore locaties moet de apparatuur blijven presteren. Functionele oppervlaktebehandelingen beschermen de apparatuur ook in ruwe omstandigheden en verlengen de levensduur van de producten.
Getoond 1 tot 5 van 8. Er zijn meer pagina's.
 
Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.