Getoond 1 tot 5 van 6. Er zijn meer pagina's.
DSC00866.JPG

Succes door samenwerking

"We add value to your parts"
AHC staat voor de ontwikkeling, productie en afwerking van functionele en zeer veerkrachtige oppervlakontwerpen, gemaakt van materialen uit verschillende grondstoffen, zoals metaal en kunststof.
"AHC Benelux heeft zeer gestructureerde vestigingen en organisaties. De medewerkers beschikken over een grote mate aan deskundigheid en jarenlange ervaring. De leverperfomance is goed en de relatie tussen CMS en AHC is sterk. Men staat open voor het bespreken van het productieproces."
C.M.S. Spa
Luca Degli Esposti, Supply Quality Assurance
"AHC biedt ons een zeer breed scala van Metaalcoatings en het coaten van speciale materialen. Men beschikt over innovatieve en stabiele processen die voldoen aan de milieu-eisen. Wij waarderen vooral de technologische ondersteuning en het respecteren aan de behoeften van de klant."
Airbus Defence and Space
Margarete Schweiss, Industrial Design Mechanics, Airbus Defence and Space, Vestiging Ulm
Wat wij bij AHC op prijs stellen, is de pro actieve, oplossingsgerichte en kwaliteitsbewuste houding. Door de zeer goede expertise is de technologische ondersteuning optimaal. De doorlooptijden zijn, ondanks de geografische afstand aanvaardbaar en marktconform.
Airbus Defense and Space
Jürgen Eberle, Head of Mechanical Components, Airbus Defense and Space, Vestiging Ulm
OG.JPG

Behandelingen voor Olie & Gas

Innovatieve en functionele oppervlaktebehandelingen voor de Olie & Gas Industrie
De huidige olie & gas industrie stelt hoge eisen aan onderdelen met betrekking tot slijtage, corrosie en extreme temperaturen. Ook in afgelegen offshore locaties moet de apparatuur blijven presteren. Functionele oppervlaktebehandelingen beschermen de apparatuur ook in ruwe omstandigheden en verlengen de levensduur van de producten.
Getoond 1 tot 5 van 6. Er zijn meer pagina's.
 
Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.