Profiel

Netwerk van specialisten
AHC Benelux BV maakt deel uit van Aalberts Industries Industrial Services en heeft werkmaatschappijen in Eindhoven en Venlo.

Deze groep bestaat uit onafhankelijke dochterondernemingen op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandelingen. Samen vormen we een uitgebreid netwerk dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot de veredeling van componenten en materialen. Dankzij een uitstekende samenwerking tussen de afzonderlijke bedrijven is Aalberts Industries Industrial Services Europa’s grootste leverancier van functionele processen met als doel dit netwerk in heel Europa verder uit te breiden.

Onze vestiging in Eindhoven is een specialist van Galvanotechniek, het stroomloos vernikkelen en de zogenaamde synergetische coatings. Door het gebruik van 4 productielijnen lopen de verschillende processen 24 uur per dag parallel. Dit zorgt voor een hoge mate aan flexibiliteit.

De vestiging in Venlo heeft grote, volledig geautomatiseerde productielijnen en richt zich vooral op het technisch en hard anodiseren, de synergetische coatings, het stroomloos vernikkelen en voert tevens specifieke behandelingen zoals chroomzuur anodiseren en chromateren uit. Deze vestiging is daarnaast ook leverancier van een groot aantal verschillende diameters pneumatische cilinderbuizen die hard-geanodiseerd zijn.

Beide vestigingen zijn ISO 9001:2008 en ISO 14001 gecertificeerd; omdat AHC in Venlo ook voor de automotive industrie werkt, beschikt men hier tevens over ISO TS 16949.

Onze afdeling “Technology Management” speelt binnen beide bedrijven een cruciale rol bij het optimaliseren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe behandelingen en processen.

Wij zijn constant op de hoogte van voor ons belangrijke technologische, wettelijke en politieke ontwikkelingen. Hierdoor is AHC Benelux BV in staat snel en adequaat in te spelen op toekomstige veranderingen.

Ook technologietransfer door middel van op de klant afgestemde workshops en seminars hebben wij hoog in het vaandel staan. Door onze kennis aan klanten over te dragen ontstaat niet alleen een hechte band maar wordt de marktpositie van alle partijen versterkt.

Ons spectrum bestaat uit meer als 20 verschillende processen.

De belangrijkste zijn:

HART-COAT®  Hard anodiseerlaag 
TUFRAM® Aluminiumoxide met polymeerdelen 
SELGA-COAT® CHROM Selectieve hard chroomlaag
DURNI-COAT® Chemisch Nikkel
NEDOX® Chemisch Nikkel met polymeerdelen
HI-T-LUBE® De gladste laag ter wereld
HMF® Spiegelglad microfinishing
LECTROFLOUR®                Op polymeren baserende laag 
SYNCOAT® Laagcombinaties met fluorpolymeren 
GLISSCOAT® 2083 Anodische laag voor dempersystemen 
High Tech Galvanics Vergulden, Verzilveren, Vertinnen, Nikkel Sulfamaat
SURTEC® 650      Cr6+ vrije passiveren van aluminium

Technisch anodiseren 

 

 

 

 

 

 

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.