Quality Manager (m/v)

Standplaats Eindhoven en Venlo
Heb jij een scherp oog voor kwaliteit en sta jij stevig in je management schoenen? Ben je analytisch sterk? Heb jij zicht op processen? Heb je enerzijds oog voor details en ben je in staat om vanuit een helicopterview proces overstijgend te denken en te adviseren? Werk je met passie aan continue verbetering en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze organisatie AHC Benelux, standplaats Eindhoven en Venlo, zijn wij namelijk op zoek naar een:

QUALITY MANAGER m/v

Als Kwaliteitsmanager van AHC Benelux ben je verantwoordelijk voor het borgen en verder ontwikkelen van het kwaliteitssysteem en het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn. Je bent in staat om grondige analyses te maken. Op basis daarvan initieer en begeleid je verbeterprocessen van het productieproces. Je bent het eerste aanspreekpunt omtrent alle kwaliteitszaken voor zowel interne als externe partijen zoals klanten en leveranciers.

Organisatie
AHC Benelux B.V., gevestigd in Eindhoven en Venlo behoort tot de grootste en modernste oppervlaktebehandeling bedrijven van Nederland en is gespeciali­seerd in het aanbrengen van oppervlakte verbeterende coatings, evenals synergetische coatings vooral op metalen onderdelen en voor diverse industrieën.

Naast kwaliteit, technologische kennis en een klantgerichte instelling hechten wij veel belang aan een goede werksfeer; onze bedrijfscultuur is informeel. AHC opereert zelfstandig en maakt ook deel uit van Aalberts Industries.N.V.

De juiste kandidaat...
Is een teamplayer die proactief, meedenkend, stressbestendig, communicatief sterk en flexibel is. Heeft een opleiding op HBO niveau (Werktuigbouw/mechatronica) en heeft ervaring in een soortgelijke functie in de procesindustrie bij voorkeur galvanische industrie.

Is bekend en heeft aantoonbare ervaring met o.a. Lean Six Sigma projecten, heeft kennis van Office, ERP-systemen en Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden is...

  • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische, groeiende organisatie met een open en informele bedrijfscultuur.
  • Een bij de functie passend marktconform salaris, volgens de CAO Metaal en Techniek.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals goede pensioenregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan nodigen wij jou uit om jouw reactie, voorzien van een uitgebreid cv te sturen naar:

AHC Benelux BV
t.a.v. Anny Bax
Postbus 417
5600 AK Eindhoven

Email: vacatures@ahcbenelux.nl

Internet: www.ahcbenelux.nl

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Frank Moers, Plant Manager AHC Benelux BV tel. nr. 040 - 250 76 07.

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.