HR MANAGER m/v

Ben jij gepassioneerd, energiek en 100% gedreven om iedere dag het beste uit mensen naar boven te halen? Heb jij de focus op de kwaliteit van medewerkers? Ben jij zowel strategisch als operationeel ingesteld? En wil je onderdeel zijn van een succesvolle organisatie met grote ambitie en potentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR manager van AHC Benelux ben je verantwoordelijk voor alle HR basis zaken en het verder ontwikkelen en implementeren van HR processen. Je hebt een duidelijke visie op strategisch HR. Je bent naast het aanspreekpunt omtrent HR zaken ook mede bezig met de ontwikkeling van medewerkers en organisatie cultuur.

Organisatie

AHC Benelux B.V., gevestigd in Eindhoven en Venlo behoort tot de grootste en modernste oppervlaktebehandeling bedrijven van Nederland en is gespeciali­seerd in het aanbrengen van oppervlakte verbeterende coatings, evenals synergetische coatings vooral op metalen onderdelen en voor diverse industrieën.

Naast kwaliteit, technologische kennis en een klantgerichte instelling hechten wij veel belang aan een goede werksfeer; onze bedrijfscultuur is informeel. AHC opereert zelfstandig en maakt ook deel uit van Aalberts Industries.N.V.

De juiste kandidaat

Is proactief, meedenkend, ambitieus, communicatief en sociaal vaardig en heeft een hands on mentaliteit.

Heeft een duidelijke visie op hoe een bedrijf op het gebied van HR haar management moet inrichten om te zorgen dat de organisatie een topwerkgever is en blijft.

Heeft een opleiding op HBO niveau (Personeel en Arbeid) en heeft ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de procesindustrie.

Wat wij bieden is

  • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische, groeiende organisatie met een open en informele bedrijfscultuur
  • Een bij de functie passend marktconform salaris, volgens de CAO Metaal en Techniek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een goede pensioenregeling.

Informatie en sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan nodigen wij jou uit om jouw reactie, voorzien van een uitgebreid cv te sturen naar:

AHC Benelux B.V.

t.a.v. Mevrouw S. in ‘t Zandt

Postbus 417

5600 AK Eindhoven

Email: sandra.intzandt@ahcbenelux.nl

Internet: www.ahcbenelux.nl

 

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Frank Moers, plant manager AHC Benelux B.V., vestiging Eindhoven. Tel 040 250 7607

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2016. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag onze leveringsvoorwaarden