Vacature Systeembeheerder

Vind jij het een uitdaging om advies te geven voor afhandeling van IT gerelateerde problemen? Werk je met passie aan continue verbetering en ontwikkeling? Heb jij een scherp oog voor kwaliteit en sta jij stevig in je schoenen? Ben je analytisch, klantgericht en communicatief sterk? Dan ben jij de ‘Systeembeheerder’ die we zoeken!

Ter versterking van onze organisatie AHC Benelux zijn wij namelijk op zoek naar een:

 

SYSTEEMBEHEERDER m/v

PARTTIME 24 -32 UUR

 

Als systeembeheerder van AHC Benelux fungeer je als koppeling tussen management, eindgebruikers en de centrale IT-afdeling. Je maakt deel uit van een internationaal team van systeembeheerders. Je bent verantwoordelijk voor o.a.: Het aanbieden van technische ondersteuning of training t.a.v. systemen en netwerken. Het installeren, configureren en aanpassen van software en hardware. Je werkt samen met collega’s van de centrale IT-afdeling en andere systeembeheerders voor het verbeteren van productie- en ondersteunende processen met behoud van normen en functionaliteit.

Organisatie

AHC Benelux B.V., gevestigd in Eindhoven en Venlo behoort tot de grootste en modernste oppervlaktebehandeling bedrijven van Nederland en is gespeciali­seerd in het aanbrengen van oppervlakte verbeterende coatings, evenals synergetische coatings vooral op metalen onderdelen en voor diverse industrieën.

Naast kwaliteit, technologische kennis en een klantgerichte instelling hechten wij veel belang aan een goede werksfeer; onze bedrijfscultuur is informeel. AHC opereert zelfstandig en maakt ook deel uit van Aalberts Industries.N.V.

De juiste kandidaat

Is een teamplayer die klantgericht, besluitvaardig, communicatief sterk, betrokken en resultaatgericht is. Heeft een opleiding of een aantoonbaar werk/denkniveau op HBO niveau (ICT, bedrijfskunde of gelijkwaardig) en heeft ervaring in een soortgelijke functie. Pre’s zijn: aantoonbare ervaring met o.a. ITIL (projectmanagement, uitgebreide kennis van algemene IT-diensten en oplossingen), kennis van MS Office, ERP-systemen en de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Is bereid om te reizen.

Wat wij bieden is……

  • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische, groeiende organisatie met een open en informele bedrijfscultuur
  • Een bij de functie passend marktconform salaris, volgens de CAO Metaal en Techniek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals goede pensioenregeling.
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen.

Informatie en sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan nodigen wij jou uit om jouw reactie, voorzien van een uitgebreid cv te sturen naar:

AHC Benelux BV

t.a.v. De heer SMC Janssen, HR manager

Email: servi.janssen@ahcbenelux.nl

Internet: www.ahcbenelux.nl

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Servi Janssen,

Bereikbaar op telefoonnummer: 06-53 69 53 12

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2016. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag onze leveringsvoorwaarden