Vacature Quality Assurance Officer m/v

Vind jij het een uitdaging om klanten te woord te staan en te helpen met een goede en snelle afhandeling van problemen? Werk je met passie aan continue verbetering en ontwikkeling? Heb jij een scherp oog voor kwaliteit en sta jij stevig in je schoenen? Ben je analytisch en communicatief sterk? Dan ben jij de ‘troubleshooter’ die we zoeken!

Ter versterking van onze organisatie AHC Benelux, standplaats Venlo, zijn wij namelijk op zoek naar een:

 

QUALITY ASSURANCE OFFICER m/v

Als Quality Assurance Officer van AHC Benelux ben je verantwoordelijk voor het effectief afhandelen van interne- en externe afkeur. Je bent in staat is om grondige analyses te maken om zo te komen tot correctieve en preventieve maatregelen. Samen met je collega’s van kwaliteitsdienst lever je input voor het verbeteren van productie- en ondersteunende processen.

Organisatie

AHC Benelux B.V., gevestigd in Eindhoven en Venlo behoort tot de grootste en modernste oppervlaktebehandeling bedrijven van Nederland en is gespeciali­seerd in het aanbrengen van oppervlakte verbeterende coatings, evenals synergetische coatings vooral op metalen onderdelen en voor diverse industrieën.

Naast kwaliteit, technologische kennis en een klantgerichte instelling hechten wij veel belang aan een goede werksfeer; onze bedrijfscultuur is informeel. AHC opereert zelfstandig en maakt ook deel uit van Aalberts Industries.N.V.

De juiste kandidaat…….

Is een teamplayer die klantgericht, besluitvaardig, communicatief sterk en resultaatgericht is.  Heeft een opleiding of een aantoonbaar werk/denkniveau op HBO niveau (Werktuigbouw) en heeft ervaring in een soortgelijke functie in de procesindustrie bij voorkeur galvanische industrie. Pre’s zijn: aantoonbare ervaring met o.a. Lean Six Sigma , kennis van MS Office, ERP-systemen en de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden is……

  • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische, groeiende organisatie met een open en informele bedrijfscultuur
  • Een bij de functie passend marktconform salaris, volgens de CAO Metaal en Techniek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals goede pensioenregeling.
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen.

Informatie en sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan nodigen wij jou uit om jouw reactie, voorzien van een uitgebreid cv te sturen naar:

AHC Benelux BV

t.a.v. Mevrouw S. in ‘t Zandt

Postbus 417

5600 AK Eindhoven

Email: sandra.intzandt@ahcbenelux.nl

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Laurens Barten, +31 (0)6 10973200

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2016. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag onze leveringsvoorwaarden