AHC Benelux BV gecertificeerd volgens EN / AS 9100ff

Oppervlaktebehandeling voor Lucht- en Ruimtevaart
Kwaliteitsmanagementsystemen volgens EN / AS 9100ff worden in de luchtvaartindustrie steeds belangrijker. Alle volgens EN AS 9100ff gecertificeerd bedrijven zijn in de OASIS database (Online Aerospace Supplier Information System) genoemd. Deze lijst wordt nu steeds meer gezien als een voorwaarde om te worden toegelaten als leverancier van de luchtvaartindustrie

AHC Benelux BV in Venlo heeft nu met succes de audit voor de certificering volgens EN / AS 9100ff afgesloten. Dit opent AHC verdere mogelijkheden voor het coaten van onderdelen voor de civiele en defensie gerelateerde lucht- en ruimtevaart. AHC Benelux is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van aluminium onderdelen door middel van hard anodiseren (HART-COAT®), anodiseren, chroomzuur anodiseren, geel chromaat (Alodine 1200) alsook het chroom-vrij passiveren SurTec 650. Ijzerhoudende metalen worden chemisch vernikkeld (DURNI-COAT®) of hard-verchroomd (Buizen voor de suspensie technologie). Niet te vergeten de hele scala van glijcoatings, zogenaamde Synergetische coatings ter vermindering van o.a. wrijving en slijtage.

Op de middellange termijn wordt in Venlo ook Tartaric acid – Sulphuric acid – anodizing (TSA), het anodiseren in een mengsel van wijn- en zwavelzuur, ter vervanging van de Cr (-VI0 met elektrolyten, geïntroduceerd.

De vestiging in Eindhoven completeert het aanbod met oppervlaktebehandelingen zoals goud, zilver, nikkel / tin, chemisch nikkel op o.a. aluminium en titanium.

Binnenkort staat het certificaat als download ter beschikking.

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.