Succes door samenwerking

"We add value to your parts"
AHC staat voor de ontwikkeling, productie en afwerking van functionele en zeer veerkrachtige oppervlakontwerpen, gemaakt van materialen uit verschillende grondstoffen, zoals metaal en kunststof.

Door fusies en het aangaan samenwerkingsverbanden zich ons bedrijf, dat deel uitmaakt van de Nederlandse beursgenoteerde onderneming Aalberts Industries NV, zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten in Europa op het gebied van oppervlaktebehandeling ontwikkel.

 

Succes van kwaliteit en innovatie

Opgegroeid met kwaliteit en innovatie zijn wij een modern dienstverlenend bedrijf met ongeveer 900 medewerkers op 19 locaties in Europa, waaronder 2 in Nederland. De door ons geboden oplossingen voor diverse oppervlaktebehandelingen vormen een belangrijke toegevoegde waarde voor de producten en applicaties van onze wereldwijd gevestigde klanten. 

Onze uitgebreide reeks van gepatenteerde en zelf ontwikkelde coatingprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de moderne hightech sectoren, zoals de aeronautica, de medische technologie, de voedingsmiddelindustrie alsmede de elektronica-industrie en de machinebouw.

 

Onze belofte aan onze klanten

Wij zijn dienstverleners pur sang. Hooggekwalificeerde en toegewijde medewerkers met jarenlange ervaring geven advies en helpen onze klanten vanaf het eerste idee tot het eindproduct. Deskundig, persoonlijk en oplossingsgericht.

 

Wij garanderen consistent reproduceerbare kwaliteit en de hoogste mate van nauwkeurigheid in al onze processen. Geautomatiseerde processen en gecertificeerde kwaliteitsborgingsystemen zorgen voor de grootst mogelijke betrouwbaarheid en een nauwkeurige afwerking.

Innovatief denken, creativiteit en focus op de toekomst zijn prioriteiten. Met de applicatie-specifieke en klantgerichte ontwikkeling van al onze medewerkers willen we een bijdrage aan het succes van onze klanten leveren.

In alles wat we doen, houden we terdege rekening met aspecten zoals mens en milieu. Daarom neemt elke medewerker zijn actieve ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Elke dag. Voor het welzijn van iedereen. Wij geloven in een integraal milieumanagementsysteem dat milieuvriendelijk en resource-efficiënte processen bevat als ook in het benutten van duurzame energie en het creëren van een gezonde en veilige werkplek.

  

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.