Behandelingen voor Olie & Gas

Innovatieve en functionele oppervlaktebehandelingen voor de Olie & Gas Industrie
De huidige olie & gas industrie stelt hoge eisen aan onderdelen met betrekking tot slijtage, corrosie en extreme temperaturen. Ook in afgelegen offshore locaties moet de apparatuur blijven presteren. Functionele oppervlaktebehandelingen beschermen de apparatuur ook in ruwe omstandigheden en verlengen de levensduur van de producten.

Synergetische lagen bieden in vergelijking met conventionele lagen verbeterde performance als het erom gaat om de levensduur van producten te verlengen. Ook onder de ruwste omstandigheden wordt dure apparatuur beschermt tegen onder andere corrosie en slijtage.

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste oppervlaktebehandeling en materiaalspecificatie

Lees ook...

collage_techno-300x450.jpg

Technologie

Onze drijfveer
Het aanbod aan oppervlaktebehandelingen voor het verbeteren van de eigenschappen van producten neemt dusdanig toe dat constructeurs en ontwerpers soms door de bomen het bos niet meer zien. De hamvraag – welke behandeling biedt in een gegeven geval tegen de laagste kosten de beste combinatie van gewenste eigenschappen (corrosievastheid,. slijtvastheid, glans, kleur etc.) – is niet altijd eenvoudig op te lossen. AHC Benelux BV ziet het als missie om ondernemingen bij dit selectieprobleem te ondersteunen.

Downloads

Aalberts Industries

AHC Benelux BV © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees hier onze privacyverklaring.